Dommere 2021

Hvem er de fem topkvalificerede dommere til Danmark Danser 2021?

Vi har nøje udvalgt 5 topkvalificerede og PROFESSIONELLE dommere til at finde vinderen af Danmark Danser 2021

Dommerne vil løbende blive offentliggjort her og på Facebook-siden - hvor du også kan se en video af hver dommer, når de fortæller om sig selv, og hvor meget de glæder sig til at se jer alle. 

Dommer nummer 1

JENS WERNER 

Mød ENERGISKE og GLADE Jens Werner, og hør lige hvor meget han glæder sig til Danmark Danser 2021.Han kan jo slet ikke stå stille! 

Jens Werner har danset siden han var 4 år gammel, er både tidligere Europa og verdensmester. I dag er han danseinstruktør og kendt fra tv-programmet Vild med dans. Glæd dig til at møde Jens i Vejle Musikteater den 29. maj 2021 !

Se videoen af Jens Werner her

Dommer nummer 2

NATACHA VEJLEBO

Dommer nummer 3

MIRJA KENNEDY

Hun er uddannet professionel danser, sanger og skuespiller, og har beskæftiget sig med bla. jazz, klassisk ballet, hip hop, step, showdance og musical.

Mirja har bla. været stepkoreograf på Århus Teaters opsætning af 'Dancer in the Dark', og senest som instruktør/koreograf på SPORT 2019 på DR1 og har derudover spillet et hav af musicals.

Mirja Kennedy er MAX klar til Danmark Danser 2021, som hun kalder for den ultimative fedeste danseturnering. Hun har set turneringen siden 2017 og får kuldegysninger hver gang!

Som Mirja Kennedy siger det, "Gå ind og tilmeld dig og gå i gang med at træn." - ALLE kan nemlig være med! 

Se videoen af Mirja Kennedy her 

Dommer nummer 4

LINA RAFN

Hun har en professionel karriere som danser, frontfigur i det ikoniske band, Infernal, som har eksisteret i 23 år samt hun har haft utallige tv-jobs - Lina Rafn er i den grad scenevant, og kan give dig gode ord og råd med på vejen!

Mød den stjernedygtige Lina Rafn den 29. maj i Vejle Musikteater, når hun igen i år tager plads ved dommerbordet.

Lina elsker blandt andet turneringen, fordi det er ALLE MOD ALLE, alle dansegenre, alle stilarter og alle udtryksformer mod hinanden - så tøv ej med at stille op.

Se videoen af Lina Rafn her

Dommer nummer 5

PAUL JAMES ROONEY 

Måske du har set ham i "Den vildeste danser"?

Paul er en knalddygtig balletdanser, som er født og opvokset i England, og er uddannet fra The Royal Ballet School og Elmhurst Ballet School. Han har danset i adskillige forestillinger i både Europa og USA i klassiske og moderne opsætninger, samt koreograferet stykker til Cph Film Festival, Statens Museum for Kunst, Det Kongelige Teater og Tivolis Pantomimeteatret.

Noget af det han værdssætter at se på scenen er danseglæde og en rigtig god historiefortælling. Hvem har ikke lyst til, at få et par råd med på vejen af Poul James Rooney.

Se videoen af Paul James Rooney her