Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Datoer

Datoer

Danmark Danser 2024

Deltag i den ULTIMATIVE DANSETURNERING, når vi endnu en gang afholder Danmark Danser i 2024. Turneringen, hvor alle konkurrerer imod alle - uanset hvilken dansestil du/I danser. Alle stilarter er tilladte! Solister, pardansere, duo-dansere & mindre- og større hold, kæmper på lige fod imod hinanden.

Datoer

9/3 2024 (Ungdom):

10/3 2024 (Børn):

15/3 2025:

16/3 2025:

17/5 2025: (Alle kvalificerede)

Om Danmark Danser

Danmark Danser er den ultimative danseturnering, hvor alle stilarter er tilladte! Her konkurrerer balletdansere, hiphoppere, latindansere, mavedansere, stepdansere og masser af andre stilarter, på lige fod mod hinanden, i kampen om præmiesummen på flere tusinde kroner!

Om du er solodanser, pardanser eller en del af et crew, så er det DIG vi leder efter til Danmark Danser 2024!

Danmark Danser foregår i to indledende runder i Musikhuset Esbjerg - én i alderskategorien børn og én i ungdom. Her dyster alle shows, om at kvalificerer sig til de prestigefyldte pladser i Danmark Danser Finalen!

Finalen afholdes i Vejle Musikteaters smukke omgivelser, hvor de historiske røde tunge tæpper, fantastiske lyd og blændende projektørlys, danner de bedste rammer for en professionel danseoplevelse. Vi glæder os til at præsentere din unikke performance, og til at give både dansere og publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Til Danmark Danser vil et panel bestående af kendte og topkvalificerede dommere indenfor TV-, musik-, dans- og underholdningsbranchen, give live feedback til hver enkel performance/ show. Danserne vil blive bedømt på showets underholdningsværdi, samt på deres teknik, musikforståelse og udstråling.

Vi garanterer høj energi og spænding til du nærmest falder ned af stolen, når vi slår dørene op for Danmarks mest unikke dansekonkurrence!

Har du lyst til at være med - så sæt kryds i kalenderen, for det bliver et BRAG af en fest!

Vi glæder os til at se lige netop DIG!

Alle kan deltage

Uanset hvilken stilart du danser og uanset hvilken danseskole/ forening du danser i, kan du tilmelde dig og deltage i Danmark Danser. Det eneste tilmeldingskrav vi har, er at du skal være fyldt 8 år, men er du det, og har du lyst til at tilmelde dig som enten solodanser, par/duo-dansere eller med resten af dit hold, kan du gøre det her.

Turneringen er delt op i en aldersopdeling der hedder: UNGDOM & BØRN. Fra i år har vi ændret aldersinddelingen til at gå efter årgange, så det forhåbentligt er lettere at findee rundt i og holde styr på. Se info om inddelingen her (se under FAQ).

Tjek tilmeldingsfristen for deltagelse i turneringen HER.

To kvalifikationsrunder:

Turneringen er delt op i 2 kvalifikationsrunder - én for 'børn', og én for 'ungdom'. Her dystes der om de eftertragtede pladser til den store FINALE i Vejle Musikteater d. 25. Maj 2024.

Kvalifikationsrunderne foregår som isolerede danseturneringer, hvor:

 • Alle kommer på gulvet og danser to gange.
 • Alle får live feedback fra dommerne.
 • Alle får karakterer af dommerne, samt en placering på dagen.
 • Alle kommer hjem med et specielt Danmark Danser diplom.

 

Professionelle dommere:

3 forskellige dommere kommer til at dømme kvalifikationsrunderne, og det vil være de samme 3 dommere, der dømmer begge af dem (kvalifikationsrunderne). De (dommerne) er nøje udvalgte, topprofessionelle, og har alle mange års erfaring indenfor professionel performance, stage presence, udstråling, teknik, koreografi og meget mere. De vil komme med live feedback til alle shows, både ved kvalifikationsrunderne samt til Finalen. Alle shows får karakterer af dommerne. De kommer til at bestemme hvilken placering showet får på dagen, og de bruger dem også i deres votering, når finalisterne skal findes.

Dommerne skal finde følgende finalister:

Børn:

 • 9 solo/ duo
 • 9 små grupper
 • 9 store grupper

Ungdom:

 • 9 solo/ duo
 • 9 små grupper
 • 9 store grupper

Til Finalen vil der være 5 andre professionelle, og helt igennem sublime dommere, til at dømme, hvem der skal gå hjem med det eftertragtede Danmark Danser trofæ. Her vil der, som nævnt, også være live feedback direkte på scenen i Vejle Musikteater.

Dommerne til kvalifikationsrunderne er:

De 5 dommere til kvalifikationsrunderne offentliggøres op til turneringsdagen, på vores sociale medier; Instagram & Meta (Facebook).

Finalen:

Finalen afholdes i Vejle Musikteater, på den helt store scene (black boks). Vi sørger for professionelt lys og eminent lyd, der matcher alle de kvalificerede finalister der skal på gulvet i løbet af dagen og dyste imod hinanden. Her skal både solodansere/ duo-dansere, små grupper og store grupper kæmpe om det eftertragtede Danmark Danser trofæ. Den samlede præmiesum er 44.250 kr., og der er pengepræmie til ALLE finalister!

På finaledagen nulstilles alle karakterer, og konkurrencen starter 'på ny'. Her kommer alle shows endnu en gang på gulvet minimum 2 gange, og alle får live feedback fra dommerne direkte på scenen, umiddelbart efter de har danset første gang.

Det bliver helt unikt, spændende og nervepirrende når vi finder vinderen/ vinderne af Danmark Danser 2024!

Datoer for turneringen:

 • 9. Marts 2024: Kvalifikationsrunden i 'ungdom'
 • 10. Marts 2024: Kvalifikationsrunden i 'børn'
 • 25. Maj 2024: Finalen for alle kvalificerede

... vil du læse med om regler for længde af musik, om man kan deltage flere gange, hvordan pointsystemet er og meget mere? SÅ KLIK HER!

Arrangør af Danmark Danser

Danmark Danser arrangeres af Let's Dance, som også står bag andre af Danmarks bedste danseturneringer som Kaufmann Cup og DM Showdance.

Let´s Dance arbejder hvert år på at videreudvikle og skabe nye turneringer, tiltag og idéer, som har til formål at forbedre, udfordre og motivere danske dansere. Danmark Danser, KAUFMANN CUP og DM SHOWDANCE er alle forskellige i deres form, men grundværdierne er de samme: inklusion og diversitet er altafgørende. Det er uendeligt vigtigt for os, at skabe turneringer for alle aldersgrupper, niveauer og danseskoler, så alle dansere i Danmark har mulighed for at stråle på en stor scene, og gøre det de elsker allermest.

Dans er for os meget mere end en sport. Det er en oplevelse som skal deles mellem dommere, dansere og publikum, og vi gør vores bedste for at sikre, at hvert øjeblik til vores turneringer bliver noget I vil mindes med glæde. Vi vægter professionelle rammer, de største danske scener, fantastisk lys og lyd, et kvalificeret dommerpanel og en punktlig tidsplan, og er dybt taknemmelige for den massive opbakning, så alt dette er muligt.