Danmark Danser er den ultimative dansekonkurrence. - Danmark Danser

Om Danmark Danser

Danmark Danser er den ultimative danseturnering, hvor alle stilarter er tilladte! Her konkurrerer balletdansere, hiphoppere, latindansere, mavedansere, stepdansere og masser af andre stilarter på lige fod mod hinanden i kampen om præmiesummen på flere tusinde kroner! Om du er solodanser, pardanser eller en del af et crew, så er det DIG vi leder efter til Danmark Danser 2023! 

Danmark Danser afholdes i Vejle Musikteaters smukke omgivelser, hvor de historiske røde tunge tæpper, fantastiske lyd og blændende projektørlys danner de bedste rammer for en professionel danseoplevelse. Vi glæder os til at præsentere din unikke performance, og til at give både dansere og publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.  

Til Danmark Danser vil et panel bestående af kendte og topkvalificerede dommere indenfor TV-, musik-, dans- og underholdningsbranchen give live feedback til hver enkel performance. Danserne vil blive bedømt på showets underholdningsværdi, samt på deres teknik, musikforståelse og udstråling. 

Vi garanterer høj energi og spænding til du nærmest falder ned af stolen, når vi slår dørene op for Danmarks mest unikke dansekonkurrence! 

Er du over 8 år gammel, og har du lyst til at være med - så sæt kryds i kalenderen, og vi ses til et BRAG af en dansefest!
Vi glæder os til at se lige netop DIG! 

ARRANGØR AF DANMARK DANSER

Arrangøren, Let's Dance, er ikke kun arrangør af Danmark Danser, men også af 
Kaufmann Cup og DM Showdance.

Let´s Dance arbejder hvert år på at videreudvikle og skabe nye turneringer, tiltag og idéer, som har til formål at forbedre, udfordre og motivere danske dansere. Danmark Danser, Kaufmann Cup og DM i Showdance er alle forskellige i deres form, men grundværdierne er de samme: inklusion og diversitet er altafgørende. Det er uendeligt vigtigt for os, at skabe turneringer for alle aldersgrupper, niveauer og danseskoler, så alle dansere i Danmark har mulighed for at stråle på en stor scene, og gøre det de elsker allermest. 

Dans er for os meget mere end en sport. Det er en oplevelse som skal deles mellem dommere, dansere og publikum, og vi gør vores bedste for at sikre, at hvert øjeblik til vores turneringer bliver noget I vil mindes med glæde. Vi vægter professionelle rammer, de største danske scener, fantastisk lys og lyd, et kvalificeret dommerpanel og en punktlig tidsplan, og er dybt taknemmelige for den massive opbakning, så alt dette er muligt.

Vi ved, hvor dedikerede, passionerede og hårdtarbejdende I er, og det vil vi som arrangør, Let’s Dance, gøre alt for at matche.